کد خبر: ۲۸۰۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۰

رشد ۷.۴ درصدی خودروهای برقی در اروپا

آمارهای منتشر شده نشان می‌دهد که فروش خودروهای برقی، پاک و دوستدار محیط زیست در اروپا به میزان قابل توجهی رشد و افزایش پیدا کرده است.
به گزارش خودروکار، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

آمار و گزارش‌های منتشر شده در وب سایت  thedriven نشان می‌دهد که شهروندان اروپایی از خریداری و استفاده از خودروهای برقی که شامل تمام الکتریکی، هیبریدی و پلاگین هیبریدی می‌شود، استقبال بسیار بی‌نظیری از خود به نمایش گذاشته‌اند به گونه‌ای که آمار فروش این وسائل نقلیه در ژوئیه ۲۰۱۹ میلادی با یک رشد و افزایش ۷.۴ درصدی مواجه بوده است. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۱.۲ درصد رشد پیدا کرده است.

البته این در حالیست که خودروهای پلاگین هیبریدی در همین بازه زمانی شاهد تجربه یک روند نزولی به جای صعودی بوده است و این طور که به نظر می‌رسد شهروندان اروپایی علاقه و تمایل چندانی به خریداری این خودروها ندارند.

در این آمار همچنین ذکر شده است که بیشتر خرید و سفارش خودروهای برقی به خودروهای رنو زوئی (Renault Zoe) و تسلا مدل ۳ (tesla model ۳) تعلق داشته است. خودروهای برقی برند رنو در این بازه زمانی با ۱۰۳ درصد، فولکس واگن با ۶۴ درصد و هیوندای نیز با ۳۳۴ درصد رشد و افزایش روبرو بوده است. آئودی نیز توانسته است بالغ بر یک هزار و ۷۳۵ دستگاه خودروی برقی ای ترون خود را به فروش برساند.

میزان فروش و استقبال مشتریان از وسایل نقلیه هیبریدی و برقی نیز در کشورهای متعددی علی‌الخصوص کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی افزایش قابل ملاحظه‌ای یافته است.  

این کشورهای پیشگام در استفاده از وسایل نقلیه پاک و دوستدار محیط زیست سعی دارند با ارائه تسهیلات ویژه و تبلیغات گسترده، مردم و شهروندان خود را همواره به استفاده و خرید وسایل نقلیه برقی و هیبریدی تشویق و ترغیب کنند. دولت چین اعلام کرده است که تا سال ۲۰۲۵ میلادی باید حداقل یک دستگاه از پنج دستگاه خودرویی که در این کشور وجود دارد، برقی و هیبریدی باشد.

دولت‌های بسیاری همچون انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا، یونان، مکزیک، چین و هند از جمله پیشگامانی هستند که قصد دارند به منظور جلوگیری از آلودگی هوا، حفظ محیط زیست و کاهش دمای کره زمین، تولید و فروش خودروهای بنزینی و دیزلی را تا دهه ۲۰۳۰ و نهایتاً تا دهه ۲۰۴۰ میلادی (حدوداً دو دهه آینده) ممنوع و متوقف اعلام کنند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/
روزنامه های اقتصادی
آخرین اخبار